მთავარი კულინარია ყვავილოვანი კომბოსტო ტომატით: მომზადების წესი

ყვავილოვანი კომბოსტო ტომატით: მომზადების წესი

by guramus

ყვავილოვანი კომბოსტოს მომზადების წესი, რომელიც რატომღაც ყველას ძალიან რთული გვგონია. ეს რეცეპტი დაგარწმუნებთ მის სიმარტივეში.

მომზადების წესი:

აიღეთ 1 კგ ყვავილოვანი კომბოსტო და მოხარშედ ნახევრად წყალში. ამის შემდგომ დაჭერით. მოშუშეთ 80 გრ კარაქში დაჭრილი პამიდორი ან 2 ს.კ ტომატი, ასევე 150 გრ ხახვი დ 500 გრ კანგაცლილი. ბოლოს, დაუმატეთ მას ყვავილოვანი კომბოსტო ქინძი, წიწაკა, ნიორი, ოხრახუში და საბოლოოდ მოსამზადებლად ადუღეთ ჯერ ძლიერ, ხხოლო შემდეგ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 35 წთ.