ფელამუში

ძალიან მაგარი ფელამუშის მომზადების წესი და ინსტრუქცია.

საჭირო ინგრედიენტები:
  • 1 ლ ყურძნის წვენი
  • 2/3 ჭიქა მჭადის ფქვილი
  • 1/3 ჭიქა პურის ფქვილი
მომზადების წესი:

ფელამუშის მომზადებისას მთავარი ინგრედიენტების დოზებია. მოსამზადებლად პირვეკლ რიგში ტკბილ ყურძნის წვენს ქვაბში ვასხავთ და ცეცხლზე ვდგავთ. შემდეგ, მას მჭადის ფქვილისა და პურის ფქვილს შევურევთ. არ დაგავიწყდეთ, რომ მჭადის ფქვილი აუუცილებლად გაცრილი უნდა იყოს. ბოლოს, ამ ყველაფერს კიდევ ერთხელ კარგად ავურევთ და 5 წუთი კიდევ გავაგრძელებთ მორევას.

  კომენტარები