მთავარი კულინარია დესერტი მარწყვით და ბეზეთი

დესერტი მარწყვით და ბეზეთი

by guramus

ძალიან გემრიელი დესერტის მომზადების წესი და ინსტუქცია მარწყვით და ბეზეთი.

საჭირო ინგრედიენტები:
  •  400 გრ გამომცხვარი ბეზე
  • 300 გრ მაწყვი
  • 3-4 ბანაი
  • 200 გრ ცივი კრემი
მომზადების წესი:

დესერტის მოსამზადებლად პირველ რიგში ბეზე მსხვილ ნაჭრებად დაამტვრიეთ და ღრმა და ფართოპირიან ჭურჭელში ჩაუწყვეთ ფენა-ფენა ხილი ბეზე და კრემი. შეგიძლიათ ხილის ნაჭრებით გააფორმოთ.