1.3K
გაეცანით ინდურ სამზარეულოს. ინდური ჩაის მომზადების ძალიან მარტივი მომზადების წესი.
საჭირო ინგრედიენტები:
- წყალი 1ლ.
- ჩაი 4ს/კ.
- ილის კაკალი 4ც.
- რძე 1 ჭიქა
- შაქარი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
დადგით წყალი ცეცხლზე და წყლის წამოდუღების შემდეგ დაუმატეთ ილის მარცვალი. დააცადეთ ჩაის დაახლოებით 5 წუთით დუღილი. გადმოდგით, დაუმატეთ შაქარი, კარგათ წამოაიდუღეთ და დაასხით ჭიქებში. ჩაის ფოთლების განცალკევება სპეციალური საწურის საუშუალებით შეგიძლიათ.