მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ – ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ინგრედიენტები 6 პორციაზე:

ტანგ ჟონგის კრემი:

წყალი – 125 გ.

ფქვილი – 25 გ.

თხევადი ცომის ინგრედიენტები:

მშრალი საფუარი – 4 გ.

ფქვილი – 80 გ.

წყალი – 65 გ.

შაქარი – 10 გ.

ცომის ინგრედიენტები:

ფქვილი – 195 გ.

წყალი – 20 გ.

შქარი – 35 გ.

მაილი – 5 გ

ნაღების კარაქი – 55 გ.

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 1

პირველ რიგში ვაკეთებთ კრემს, ამისათვის ფქვილი ისე უნდა შევურიოთ წყალში, რომ არ ჩარჩეს კოშტები. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მუდმივად ვურიოთ, გასქელებამდე. როგორც კი კრემი შესქელდება, დავაფაროთ ცელოფანი და დავდოთ გასაციებლად.

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 2

სანამ კრემი გაცივდება, უნდა მოვამზადოთ თხევადი ცომი, ამისათვის შევურიოთ ყველა ინგრედიენტი და დავტოვოთ 30 წუთი.

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 3

ცომისთვის შევურიოთ მთლიანად კრემი, თხევადი ცომი, ფქვილი, წყალი, შაქარი და მარილი, ვზილოთ დაახლოებით 10 წუთი, შემდეგ თანდათან დავამატოთ კარაქი. ცომი გამოდის ძალიან რბილი. დავდოთ ცომის ამოყვანამდე 1,5 საათით.

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 4

ცომი გავყოთ 8 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ მართკუთხედის ფორმებად, გადავკეცოთ ორად და გადავახვიოთ რულეტის სახით. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წუთით.

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 5

ფუნთუშები გამოვიღოთ და მაშინვე გადავუსვათ კარაქი ბლომად. დავაფაროთ ჩაის ტილო და ცოტათი გავაციოთ

მოხარშული კრემით ასეთი საოცარი ფუნთუშები შეგიძლიათ გამოაცხოთ - ტანგ ჟონგის რეცეპტი

ნაბიჯი 6

ეს დაჭრილი ფუნთუშაა, მიირთვით გემრიელად

  კომენტარები