ამ რეცეპტით მომზადებული “ვარენიკები” უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

არსებობს უამრავი გემრიელი კერძი, მაგრამ გურმანები და კულინარიის მოყვარულები ხელოვნების ნიმუშებს მხოლოდ საუკეთესოებს მიაკუთვნებენ.

სახალხო სიყვარულმა ვარენიკები უკვდავყო ლექსებში, სიმღერებში, ფილმებში და ძეგლებშიც კი. ვინაიდან ის ასეთი შედევრია, აუცილებელია საუკეთესო ცომის მომზადება ამ პატარა ცომის გუფთებისთვის.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

ფუმფულა ცომი, რომელიც კეფირზეა დამზადებული, დიასახლისებში დიდი პოპულარობით სარგებლობს. ის არის მოცულობითი, წვნიანი და ასეთი გამოდის კეფირის ან სხვა რძემჟავა პროდუქტების წყალობით.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

ინგრედიენტები

600 გრამი ფქვილი

ორი კვერცხი

125 მილილიტრი კეფირი

125 მილილიტრი წყალი

ორი სუფრის კოვზი შაქარი

ნახევარი ჩაის კოვზი მარილი

ორი ჩაის კოვზი მშრალი საფუარი

მომზადება

1. ათქვიფეთ კვერცხი შაქართან ერთად.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

2. დაამატეთ წყალი, კეფირი და მარილი. მოურიეთ.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

3. შეურიეთ ფქვილი საფუარს. ჩაამატეთ ფქვილი კეფირიან მასაში მცირე პორციებით, თან ურიეთ. ცომი უნდა გახდეს სქელი, ისე რომ კოვზი მასში გაჩერდეს.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

4. გადმოიღეთ ცომი მაგიდაზე, რომელსაც ფქვილი ექნება მოყრილი და მოზილეთ. იმისათვის, რომ ცომი გამოვიდეს ელასტიური, დადგით 15 წუთით, დააფარეთ ჯამი. ვარენიკების ცომი მზადაა.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

ამ ცომით მომზადებული ვარენიკები გამოდის ფუმფულა. მათი მომზადება შეიძლება ორთქლზე ან უბრალოდ მოხარშეთ – ორივე შემთხვევაში შედეგი საოცარია.

ამ რეცეპტით მომზადებული "ვარენიკები" უგემრიელესი გამოდის. ცომი მოხარშვისას არ იშლება და იდეალურ ფორმას იძენს. აი რეცეპტი

ვარენიკები გემრიელია ხაჭოთი, კარტოფილითა და ალუბლითაც კი.

გემრიელად მიირთვით!

  NOTEPAD.GE

  კომენტარები