ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

მსოფლიოში ერთ-ერთი ცნობილი მკურნალი და ჯანსაღ კვებაზე პოპულარული წიგნების ავტორი, ექიმი რიჩარდ შულცი ბუნებრივ ანტიობიოტიკზე გვიყვება, რომელიც წარმატებით კურნავს ფაქტობირვად ყველა ანთებას და ინფექციას.

ეს მწარე ნაყენი ბევრ პაციენტს დაეხმარა დაემარცხებინა ვირუსული და სოკოვანი დაავადებები. ის აძლიერებს იმუნიტეტს, სისხლის მოძრაობას და ასუფთავებს მას.

მკურნალობა ნაყენით

გასაკვირი არაა, რომ ნაყენი ძალიან ეფექტურია, რადგანაც ის ბუნებრივ ინგრედიენტებს შეიცავს.

ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

ამ ნაყენის დამზადება თავადაც შეგიძლიათ, რადგანაც რეცეპტი მარტივი და ხელმისაწვდომია.

ინგრედიენტები
  • 700 მლ ნატურალური ვაშლის ძმარი
  • 100 გ პილპილი
  • 500 გ დაჭყლეტილი ხახვი
  • 500 გ ნიორი
  • 500 გ პირშუშხა
  • 250 გ ჯანჯაფილი

მომზადება
გაასუფთავეთ და დაჭერით ინგრედიენტები.

ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

მასა მოათავსეთ ქილაში.

ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

დაასხით ვაშლის ძმარი. აჯობებს თუ 2/3ს ინგრედიენტებით გაავსებთ, ხოლო დანარჩენს ძმრით.

ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

მიეცით საშუალებას ცივ, ბნელ ადგილას 2-4 კვირა გაჩერდეს.

შემდეგ გაცერით მარლის საშუალებით, რათა მხოლოდ წვენი დარჩეს.

ექიმი შულცი გირჩევთ: მართალია მწარე გემო აქვს, მაგრამ ეს ნაყენი ყველანაირი გრიპისგან და ვირუსისგან დაგიცავთ.

გადაასხით არაგამჭვირვალე ბოთლში, რათა სინათლისგან დაიცვათ. შეინახეთ ცივ და ბნელ ადგილას.

არომატი ძალიან ძლიერია. არ მიიღოთ მშიერ კუჭზე და დაიწყეთ 1 ჩ.კ.-ის მღება პირველი რამდენიმე დღის მანძილზე. გემოსთვის შეგიძლიათ დაამატოთ თაფლი.

შემდეგ, 1 ს.კ. მიიღეთ ყოველდღიურად და იმუნიტეტიც შესამჩნევად გაგიუმჯობესდებათ. ავად გახდომის შემთხვევაში დღეში 5-6ჯერ მიიღეთ.

  კომენტარები