მათი ჭამა არ შეიძლება, არასდროს! მიიღეთ ეს რეალობად.

ყოველწლიურად იზრდება იმ ადამიანთა რიცხვი, რომლებიც სხვადასხვა დაავადებით იტანჯებიან. ყველაზე საშინელი ავადმყოფობა კი კიბოა. მეცნიერების აზრით, ამაზე კვება დიდწილად მოქმედებს. საკვები, რომელსაც ყოველდღე მოვიხმართ, შესაძლოა საბედისწერო აღმოჩნდეს.

რომელი პროდუქტები იწვევენ კიბოს

საშიში საკვები

დაკონსერვებული პომიდორი

კონსერვის ქილების მომზადებისას ბისფენოლ-A-ს იყენებენ, ეს ელემენტი დნმ-ისსტრუქტურას ცვლის, რაც შესაძლოა კიბოს უჯრედების განვითარების მიზეზი გახდეს.

ამ კატეგორიაში ყველაზე საშიშ პროდუქტად პომიდორი ითვლება.

გაზიანი სასმელები

მათ დასამზადებლად ქიმიურ ნივთიერებას იყენებენ, რომელიც კიბოს იწვევს.

მარგარინი

პირველ რიგში, ნეგატიურად მოქმედებს ღვიძლზე.

გადამუშავებული ხორცი

კიბოს კვლევის ამერიკულმა ინსტიტუტმა დააგდგინა, რომ გადამუშავებული წითელი ხორცი კიბოს რისკს ზრდის.

პონჩიკი

ტკბილი დესერტი 3 საშიშ ინგრედიენტს შეიცავს: შაქარს, თეთრ ფქვილს და კარაქს.

ძეხვი

ადამიანები, რომლებიც ყოველდღიურად თუნდაც 160გ შებოლილ ძეხვს მიირთმევენ, 44%-ით უფრო ხშირად ავადდებიან კიბოთი, ვიდრე სხვები.

პროდუქტები წარწერით “დიეტური”

დიეტური პროდუქტების უმრავლესობა უფრო მავნეა, ვიდრე სასარგებლო.

შაქრის შემცვლელები

ამ ხელოვნური პროდუქტის მიღმა საფრთხე იმალება. ყოველდღიური გამოყენება ორგანიზმს მთელ რიგ დაავადებებს “აჩუქებს”. მათგან ყველაზე საშიშია თავის ტვინის კიბო.


  მსგავსი სიახლეები

  კომენტარები