იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა”

ეს იტალიური ბისკვიტი არის სიყვარული პირველი ლუკმიდან. ჰაეროვანი, ნაზი, რბილი, ფუმფულა.

როგორ გამოვაცხოთ ბისკვიტი სახლის პირობებში

ბისკვიტის გემოს სიტყვებით ვერ გადმოვცემთ, ის პირდაპირ პირში დნება.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

ინგრედიენტები

  • 100 გ ფქვილი
  • 100 გ სახამებელი
  • 4 კვერცხი
  • 10-12 გ გამაფხვიერებელი
  • 150 გ შაქარი
  • 1 ჩ.კ. ვანილის შაქარი
  • 80 გ კარაქი
  • 1-2 ს.კ. შაქრის პუდრა
  • მარილი

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

მომზადება

1. მიქსერით ათქვიფეთ კვერცხი, შაქარი, ვანილი, 4 წუთით. დაამატეთ მარილი და კვლავ ათქვიფეთ ცოტა ხნით.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

2. ცალკე ჭურჭელში შეურიეთ გაცრილი ფქვილი, სახამებელი და გამაფხვიერებელი. დაამატეთ მშრალი ნარევი ათქვეფილ კვერცხს, აურიეთ.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

3. ცალკე შეურიეთ 2 კოვზი ცომი გამდნარ კარაქს, ათქვიფეთ, დაამატეთ ძირითად ცომს. ეს ხერხია, რომ კარაქმა ცომი არ დააგდოს. ფრთხილად შეურიეთ სათქვეფით.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

4. აიღეთ მრგვალი ფორმა (22 სმ). ჩააფინეთ მასში პერგამენტი, ჩაასხით ცომი, შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, 30-35 წუთი.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

5. მზა ცივ ბისკვიტს პუდრა მოაყარეთ.

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

6. სულ ეს არის, ბისკვიტი ,,მარგარიტა” მზადაა. გემრიელად მიირთვით!

იტალიური ბისკვიტი ,,მარგარიტა''

გაუზიარეთ ეს საკვირველი რეცეპტი მეგობრებს! ყველა დიასახლისი მოხარული იქნება მისი მომზადებით!

Loading...

  კომენტარები