704
ინგრედიენტები
- 200 გ მარგარინი (ოდნავ გამდნარი)
- 200 გ 20%იანი არაჟანი
- 4-5 ჭიქა ფქვილი
- 2 ცალი კვერცხი
- 1,5 ჩ. კ. მშრალი საფუარი
მომზადება
- მოამზადეთ ცომის ხაში საფუარის, შაქრის, ფქვილისა და თბილი წყლისგან.
- როგორც კი გაჩნდება ბუშტუკები (დაახლოებით ოც წუთში), მოზილეთ ცომი.
- ცომი გაყავით ოთხ ნაწილად, გააბრტყელეთ 3 მლ სისქის წრეებად. დაჭერით კონუსისებურად.
- მოათავსეთ შიგთავსი თითოეულ ნაწილზე და გადაახვიეთ.
- საცხობ ფორმას დააფინეთ საცხობი ქაღალდი.
- ზედა ნაწილს მოაფრქვიეთ შაქარი და მოათავსეთ საცხობზე, ერთმანეთისგან მოშორებით.
- დააყოვნეთ ხვეულები გარკვეული დროით და შემდეგ გამოაცხეთ გახურებულ ღუმელში ოქროსფრამდე.
გემრიელად მიირთვით!