“ღმერთის საჩუქარი” – სიროფი, რომელიც 100-ზე მეტ დაავადებას კურნავს

by guramus

ბუნებაში ნებისმიერი დაავადების სამკურნალო საშუალება მოიძებნება. ამიტომ ანტიბიოტიკებსა და ნარკოტიკულ პრეპარატებს ბუნებრივი საშუალებები უნდა ვამჯობინოთ. ისინი ხომ სავსებით უვნებელია და ფაქტობრივად უკუჩვენება არ გააჩნიათ.

მოცემულ სტატიაში წარმოგიდგენთ პროდუქტს, რომელიც 100-ზე მეტ დაავადებას კურნავს. საუბარი გვაქვს ისპანახზე. მისი ფოთლები C, A, B1, B2, B6, PP, P, E, D, K ვიტამინებს და მინერალებს შეიცავენ.

ისპანახი სასწაულ შედეგს იძლევა იოდის დეფიციტის მქონე პაციენტებში, ასუფთავებს ნაწლავებს, გამოდევნის შლაკებს და შესაბამისად ძალიან ეფექტურია წონაში დასაკლებად.

კვლევების თანახმად, ისპანახი ნერვული სისტემის დაავადების განკურნების აუცილებელი პროდუქტია. იგი ხელს უწყობს თავის ტვინის ნორმალურ ფუნქციონირებას. 

ისპანახი კურნავს ანემიას, ჰიპერტონიას, დიაბეტს, გასტრიტს, ენტეროკოლიტებს. მას აქვს მცირე მატონიზირებელი, საფაღარათო, შარდმდენი და ანთების საწინააღმდეგო მოქმედება. იგი ამცირებს სისხლში შაქრის დონეს. ზრუნავს ჩვენს სილამაზესა და ჯანმრთელობაზე. ადამიანები, რომლებიც ისპანახს ჭამენ, ძლიერ კბილებს, სქელ თმას, და ახალგაზრდა კანს, სრულწლოვანებამდე ინარჩუნებენ.

მოხუცებულობის ასაკში მათ ნაკლები ნაოჭები უჩნდებათ. ისპანახი გულ-სისხლძარღვთა სისტემის გამართულ მუშაობას უწყობს ხელს. უზრუნველყოფს მშვიდ ძილს, ნათელ მხედველობასა და გონებაგახსნილობას.

ისპანახი ხელს უშლის ცელულიტის ფორმირებას, გამოყენება სისმსივნეების, რადიაციებით გამოწვეული უკუჩვენებების სამკურნალოდ.

ისპანახის სიროფის სასარგებლო თვისებები:

ხელს უწყობს წონის დაკარგვას;

კურნავს ანემიას;

კურნავს ასთმას;

აუმჯობესებს მხედველობასა და ტვინის ფუნქციას;

ორგანიზმში კალციუმის დონეს ზრდის ;

სასარგებლოა ოსტეოპოროზის შემთხვევაში;

არეგულირებს სისხლში შაქრის დონეს და მკურნალობს დიაბეტს;

განკურავს ყელის ტკივილსა და ინფექციებს;

ხელს უშლის თავის ტკივილს;

არეგულირებს ქოლესტერინის დონეს და სისხლში შარმჟავას ამცირებს;

ზრდის მეტაბოლიზმს;

თავიდან აგაცილებთ ვენების ვარიკოზულ დაავადებას;

ასუფთავებს ღვიძლს.

სასწაულმოქმედი სიროფის მომზადების წესი

ნარევის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ ისპანახის 6 ცალი ფოთოლი და 2 ჭიქა წყალი. დადგით ქურაზე წყალი და მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაამატეთ ისპანახის ფოთლები და ხარშეთ 10 წუთი. მიღებული ჩაი დალიეთ დღეში 3-ჯერ ჭამამდე 20-30 წუთით ადრე. პროცედურა გაიმეორეთ იმდენ ხანს, სანამ შედეგს არ დაინახავთ.

ასევე დაგაინტერესებთ