მთავარი რჩევები კიბოს ეს რეცეპტი ბრაზილიელმა ბერმა შექმნა – 1 თვეში წამალი მთელ მსოფლიოში გავრცელდა და უამრავი ადამიანი განკურნა!

კიბოს ეს რეცეპტი ბრაზილიელმა ბერმა შექმნა – 1 თვეში წამალი მთელ მსოფლიოში გავრცელდა და უამრავი ადამიანი განკურნა!

by guramus

როგორც სათაურში მოგახსენეთ, ბრაზილიელა ბერმა, მამა რომანო ზანგომ შექმნა წამალი, რომელიც კიბოს კურნავს. მისთვის რეკლამა არავის გაუკეთებია, თუმცა მალევე გავრცელდა მსოფლიოში და უამრავ ადამიანს დაეხმარა.

წამლის საიდუმლო ინგრედიენტი ალოეა. ბერი დიდი ხანია სწავლობს ამ მცენარის თვისებებს და წიგნიც კი დაწერა ალოეს შესახებ. სწორედ შესწავლის პროცესში აღმოაჩინა, რომ ალოე შესანიშნავი საშუალებაა სიმსივნური უჯრედების გასანადგურებლად.

ნარევის მოსამზადებლად აიღეთ 35 გრ სუფთა ალოე, კარგად გაასუფთავეთ და ჩაყარეთ ბლენდერში, დაუმატეთ 50 გრ სუფთა თაფლი და ათქვიფეთ. ამის შემდეგ დაამატეთ 6 ს/კ სპირტი (ან ნებისმიერი ძლიერი ალკოჰოლური სასმელი) და კიდევ ერთხელ აურიეთ. მიღებული მასა გადაიტანეთ მინის ჭურჭელში და შეინახეთ მაცივარში. ყოველ დღე, ჭამამდე დღეში სამჯერ მიიღეთ 1 ჩ/კ. შედეგს პირველივე პროცედურიდან იგრძნობთ.

პროცედურა გაიმეორეთ თვეში ერთხელ, სანამ 100%-იან შედეგს არ მიაღწევთ.

ალოე ვერა – შესანიშნავი საშუალებაა ანთებითი პროცესების შესაჩერებლად. კვლევებით დადგენილია, რომ ალოე აღადგენს დაზიანებულ უჯრედებს და ხელს უშლის სიმსივნური უჯრედების გამრავლებას. ექიმების მტკიცებით, ალოე შესანიშნავი წამალია პირის ღრუს, კანის და კუჭ-ნაწლავის წყლულოვანი დაავადებების დროს.

თაფლი – მასში დიდი რაოდენობით არის კალციუმის, მაგნიუმის, რკინისა და ფოსფორის მარილები, ასევე გვხვდება ყველა ის ელემენტი, რომელიც შედის ადამიანის სისხლის შემადგენლობაში. თაფლის შემადგენლობაში აგრეთვე არის ორგანული მჟავები (ვაშლის, ლიმონის, რძემჟავა, ღვინის მჟავა), რომლებიც სასიკეთოდ მოქმედებენ საჭმლის მონელებაზე, ნივთიერებათა ათვისებაზე, მადის გაუმჯობესებაზე, კუჭის
ლორწოვანი გარსის სეკრეტორულ ფუნქციაზე.თაფლის საკვებ ღირებულებას ამაღლებს მასში შემავალი ვიტამინები: В1 (ანევრინი), В2 (რიბოფლავინი), В6 (პირიდოქსინი), Н (ბიოტინი), К (ფილოხინონი), С (ასკორბინმჟავა) და სხვ.

ალკოჰოლი – ნარევს იმიტომ ვუმატებთ, რომ ალოემ და თაფლმა დიდი ხნით შეინარჩუნონ სასარგებლო თვისებები. ასევე, იგი ხელს უწყობს მთელს ორგანიზმში ნივთიერების სწრაფად შეწოვას.

თუ სტატიაში განხილული თემა შენთვის საინტერესოა, მაშინ შემოგვიერთდი FACEBOOK გვერდზე: