მთავარი კულინარია ჩემმა კონდიტერმა კლასელმა მასწავლა როგორ გავაკეთო ულამაზესი და უგემრიელესი სააღდგომო ორცხობილები. მე თქვენ გიზიარებთ

ჩემმა კონდიტერმა კლასელმა მასწავლა როგორ გავაკეთო ულამაზესი და უგემრიელესი სააღდგომო ორცხობილები. მე თქვენ გიზიარებთ

by Keti

ყველაზე მნიშვნელოვანი გაზაფხულის დღესასწაულის წინა დღეებში ქალაქში მაღაზიების ვიტრინები სავსეა ფერადი გემრიელობებით. ჩვეულებრივი ნამცხვრები და კრემიანი დესერტები დროებით პლანზე იწევს. ამ დროს ყველაზე ხშირად, საკონდიტრო მაღაზიებსა და საცხობებში სააღდგომო ნამცხვრებს ყიდულობენ. ძნელია წინააღმდეგობა გაუწიო ასეთ სილამაზეს.

ზედიზედ რამდენიმე წლის განმავლობაში, ჩემი კლასელისგან, საკონდიტრო ნაწარმის შეფ–მზარეულისგან, სააღდგომო ფუნთუშებს ვყიდულობდი. უნდა გენახათ, თუ რა მშვენიერი ქათამი დაამზადა მან შაქრის პასტისგან. შემდეგ მე თვითონ გადავწყვიტე ასეთი ტკბილეულის მომზადება, რისთვისაც ასორტიმენტის სრულად შესწავლა მომიწია. ალბათ, სადღესასწაულო ორცხობილების აღლუმს იმბირით დავიწყებ.

გთავაზობთ რამდენიმე იდეას:

იმბირის ორცხობილები

შოკოლადის ბუდეები

სააღდგომო კვერცხები

სააღდგომო კურდღლები

საფუარიან ცომზე მომზადებული ორცხობილები

მარტივი სააღდგომო ფუნთუშები

როგორც ნახეთ, სააღდგომო ფუნთუშების ვარიანტების მოფიქრება არც ისე რთული საქმეა. ეს ნამცხვრები უნდა იყოს ფერადი და მინიმუმ უნდა შეესაბამებოდეს დღესასწაულის თემას. მაგალითად, ჩემმა ბებიამ სააღდგომოდ შვრიის ფუნთუშების მთელი საცხობი დაამზადა. მას ძალიან დაამშვენებს შაქრის პუდრა ან სეზამის მარცვლები.

თქვენ როგორ სააღდგომო ფუნთუშებს ამზადებთ? გაგვიზიარეთ თქვენი ნამუშევრების ფოტოები!