950
ყველას უყვარს ეს პატარა პომიდვრები, თუმცა მათი დაჭრის პროცესი დიდხანს გრძელდება.. ახლა პომიდვრიან სალათებს ელვისსისრაფით გააკეთებთ, ვინაიდან გთავაზობთ პატარა ჯიშის პომიდვრების დაჭრის უმარტივეს და უსაფრთხო ხერხს, რომელიც თქვენს დავალებას გაამარტივებს და დროს დაგაზოგინებთ.
იმისათვის, რომ დავალებას სწრაფად გაუმკლავდეთ, დაგჭირდებათ ორი(ერთი ზომის) თეფში და ბასრი დანა. დაალაგეთ პომიდვრები თეფშზე, დაახურეთ მეორე თეფში ისე, რომ მათ შორის ადგილი დარჩეს დანის გასატარებლად. დაადეთ ხელი ზედა თეფშს და გაატარეთ დანა ჭრილში. სულ ესაა – მიიღებთ ერთ ზომაზე დაჭრილ რამდენიმე ჩერი-პომიდორს.