მთავარი კულინარია ისპანახი ზეთით და მწვანლით

ისპანახი ზეთით და მწვანლით

by guramus

ძალიან გემრიელი და ამავე დროს სასარგებლო ისპანახის მომზადების წესი ზეთით და მწვანლით.

საჭირო ინგრედიენტები:
  •  1 კგ ისპანახი
  • 1/2 ჩ.ჭ ზეთი
  • 3 თავი ხახვი
  • მარილი და ქინძი-გემოვნებით
მომზადების წესი:

გაარჩიეთ ისპანახი, გარეცხეთ და ცივ წყალში ჩადეთ. სასურველია, ასეთ მდგომარეობაში 1 საათით გააჩეროთ. 1 საათის შემდეგ გადმოიტანეთ ქვაბში და დაასხით მდუღარე წყალი. მოხარშეთ 10 წუთით. ისპანახი გაწურეთ ცალკე და დაჭერით. შეურიეთ მას მცენარეულ ზეთში მოშუშული ხახვი. შაზავეთ მარილით და ქინძით გემოვნებით.