როდესაც მჭირდება ბლინების დამზადება, მე ყოველთვის ვიყენებ ბებიას რეცეპტს. უკეთესი ჯერ არ შემხვედრია. თან ასეთი ბლინების მომზადება ძალიან ადვილია. იდეალურია ნებისმიერი შიგთავსისთვის, განსაკუთრებით შედედებული რძისთვის ან ჯემისთვის.
ინგრედიენტები
- 4 ს. კ. მცენარეული ზეთი
- 4 ს. კ. შაქარი
- 2 ს. კ. ფქვილი
- 2 ს. კ. რძე
- 4 კვერცხი
- 2 ს. კ. ლ სახამებელი
- 1 ს. კ. მდუღარე წყალი
- ვანილინი
- ცოტა მარილი
მომზადება
1. კარგად ათქვეფილი კვერცხი არის ამ ძლიერი ბლინების ხერხემალი. შეავსეთ ისინი შაქრით, დაამატეთ ცოტა ვანილინი და ცოტა მარილი. ახლა თქვენ შეგიძლიათ დაამატოთ რძე, კარაქი და გააგრძელოთ მორევა.
2. ჯადოსნური ინგრედიენტი, რომელიც გლუვ ბლინებს სრულად შეგანარჩუნებინებთ, არის სახამებელი. ის უნდა დაემატოს მდუღარე წყალს, შემდეგ ყველაფერი საფუძვლიანად უნდა აურიოთ.
3. ჩვენ ვამატებთ ფქვილს ბოლომდე და ნელ-ნელა, ისე, რომ ჩვენს იდეალურ ბლინებში ერთი ზედმეტი ნაწილიც არ იყოს.
4. ახლა ვთბობთ ტაფას ზეთით და ვიწყებთ შეწვას. მზა ბლინები შეიძლება შეავსოთ თქვენი საყვარელი შიგთავსით. გირჩევთ გახეხოთ მყარი ყველი, დაჭერით წვრილად მოხარშული სოკო და დაამატეთ ცოტაოდენი კამა. ეს ნებისმიერ პიცაზე უკეთესია!
თითოეულ დიასახლისს ნამდვილად აქვს ბლინების დამზადების საკუთარი განსაკუთრებული და 100%-ით საიმედო გზა. მოუყევით ჩვენს მკითხველებს თქვენი რჩეული რეცეპტების შესახებ!